УСЛУГИ КАРТИНГ ПИСТА КРАСНА ПОЛЯНА

Картинг писта "Красна поляна" е идеалното място, както за любителите на високоскоростните тръпки, така и за провеждането на събития от най-различни видове. Дължината на пистата е 960м, което я прави най-дългата открита писта в София и областта. Нейната траектория предоставя 16 предизвикателни завои, както и не малко скоростни отсечки. Разполага с LED осветление за нощно каране. (до 22 часа).

Намира се в центъра на града, само на няколко минути от всички краища на София. Това я прави лесно достижима дестинация, както за вас, така и за вашите гости. При нас може да се провеждат най-различни видове събития – рождени дни (детски празненства), корпоративни/фирмени събития ( тиймбилдинг), семейни празненства, групови партита, уикенд партита, fundraisers, ергенски и момински партита и други подобни.

СЪБИТИЯ

Незабравимо преживяване за вашия повод - без значение какъв е той.

Картингът има потенциала да е една прекрасна част от различни видове събития – рождени дни (детски празненства), корпоративни/фирмени събития (тиймбилдинг), семейни празненства, групови партита, уикенд партита, fundraisers, ергенски и момински партита и други подобни.

ГРУПОВИ СЪСТЕЗАНИЯ

Резервирай с приятели и виж кой е най-бърз.

Можете да заявите групови посещения за една адреналинова среща с колеги, бизнес партньори или приятели!

ЕЛА И КАРАЙ

Имаш свободен следобяд и искаш да покараш без повод - няма проблем

Ние Ви очакваме и се надяваме да Ви доставим удоволствието, което търсите от картинг спорта!

ПРОФЕСИОНАЛНИ ТУРНИРИ

При професионални състезания условията за отдаване на пистата се съгласуват и с Българската федерация по картинг.

ВЕЧЕ НЯМАШ ТЪРПЕНИЕ ?

Свържи се с нас още сега, за да резервираш своето състезание.